Инсталиране на тръби за отопление

Оценете
(3 гласа)

Монтажът на отоплителни тръби е отговорна задача, от правилността на която зависи безопасността и качеството на отоплението на помещенията през студения сезон. Поверете го на професионалисти, които могат бързо, качествено и правилно да извършат тръбопроводи, надеждно да монтират тръбни съединения

и да гарантират безпроблемна работа на отоплителната система в апартамент или къща.

Не рискувайте, обадете се на специалистите от услугата „Водопроводчик нет”. Работим в цяла София, както и в Софийска област, а цените на линеен метър са постоянно едни от най-добрите в региона. 

Монтаж на тръби за отопление с гаранция за качество

Водопроводчици с повече от 10 години опит бързо ще инсталират отопление в София или който и да е район на Софийска област в апартамент или къща, включително дървена, рамкова, двуетажна и др.

 

Разполагаме с професионално оборудване за рязане, полагане, монтаж и спояване на всякакъв вид тръбопроводи. Следователно монтажът на тръби за отопление, дори в условия на повишена сложност, не е проблем за нас. Ние можем бързо и надеждно да монтираме отворена или скрита отоплителна система с:

  • циркулация, принудителен или естествен поток на охлаждащата течност;
  • инсталиране с полипропиленови, медни, полиетиленови, стоманени тръби;
  • уплътнение за единична тръба, тройник или колектор;
  • монтаж на цялото необходимо инженерно оборудване, включително канали за конденз, тапи, клапани за източване на вода, устройства за контрол и измерване на потока на охлаждащата течност.

Работим официално, проверяваме налягането в системата и даваме гаранция. Ако херметичността е нарушена, ние ще я ремонтираме за наша сметка.

Отоплителните тръби се монтират от нашите специалисти в съответствие с най-строгите строителни норми. Ние внимателно разработваме проекта, отчитаме всички характеристики на сградата, желанията на клиента, възможните топлинни загуби и намираме начини за отстраняването им.

Отоплителна инсталация на конкурентни цени

Ако трябва да поставите отоплителната система спретнато, надеждно и качествено, свържете се с опитни майстори. Домашен водопроводчик ще Ви осигури професионален монтаж на тръби за отопление на най-ниски цени за метър.

Не толерираме офис разходи. Нашите служители живеят в различни райони на столицата и Софийска област и работят дистанционно. Затова ние осигуряваме висококачествена отоплителна инсталация в най-кратки срокове.

Колко струва услугата е посочено в ценоразписа. Цената на работата ще бъде намалена за пенсионери, редовни клиенти и, ако е необходимо, полагане на тръби в къща с голяма площ. С наша помощ можете значително да спестите пари, без да губите качество.

Тръбопроводите са гарантирани, че ще бъдат извършени надеждно в съответствие с приложимите строителни норми. Всеки клиент получава официална гаранция, според която може да се свърже по всяко време с гаранционните мениджъри и да получи ремонт на системата без дълго чакане.

 

Прочетена 149 пъти Последно променена в Понеделник, 27 Декември 2021 11:25