Монтаж на бойлер

Оценете
(1 глас)

Монтажът на бойлер в София е една от основните дейности на нашата компания. Все повече жители на столицата свързват бойлери, за да не зависят от централизираното топло водоснабдяване, което често е прекъсвано. Инсталирането на автономен източник на отопление също решава проблема с качеството на водата.

Днес можете да инсталирате бойлер във всеки апартамент. Предлагат се модели с различни размери, с минимален набор от необходими корекции и с разширена функционалност, с различен принцип на действие (натрупващ, проточен). Но закупуването на бойлер не е достатъчно. Тъй като работата на това оборудване предполага свързване към комунални услуги, само професионалистите могат правилно да свържат бойлера и да предоставят гаранция.

Процедура за монтаж на бойлер

 

Монтажът на бойлери е разделен на няколко последователни етапа:

 1. Извикване на майстор до мястото на монтаж и/или демонтаж на стария бойлер.
 2. Монтаж на оборудването и подготовка за монтаж.
 3. Избор на най-подходящо място за бойлера и съгласуването му с клиента.
 4. Закрепване на оборудването към стената при спазване на нивото и отчитане на теглото на резервоара за отопление на оборудването, напълно напълнено с вода (ако е бойлер от акумулаторен тип). Този етап е един от най-важните, поради което се обръща специално внимание на избора на подходящи крепежни елементи.
 5. След това бойлерът се свързва директно към водоснабдителната, електрическата или газовата мрежа, монтира се клапан за аварийно нулиране.

Това е последвано от тестово изпълнение за проверка на качеството на връзките и функционалността.

Цена за присъединяване на бойлер

 

Цената на такива услуги се влияе от няколко фактора:

 • обемът на резервоара за нагревател (акумулатор);
 • сложността на работата, която отчита наличието на комуникации и сложността и разстоянието на доставката им до оборудването;
 • също така се взема предвид, че електрическият бойлер изисква полагане на отделен кабел от разпределителното табло;
 • пълнота на пълен комплект. Понякога производителят не завършва напълно своите продукти. Може да се нуждаете и от допълнителни адаптери, съединители, спирателни вентили, маркучи, по-дълги от включените в комплекта и др. В такива случаи нашите майстори ще ви помогнат да изберете необходимите компоненти и материали, чиято цена ще бъде посочена отделно във фактурата .

Защо си струва да поръчате монтажа на бойлер при нас?

 1. Майсторите, работещи в нашата фирма, имат повече от 10 години опит в подобна работа - това е предпоставка за служителите на нашата фирма.
 2. Ние предоставяме услуги денонощно и седем дни в седмицата.
 3. След приключване на работата подреждаме нещата и извозваме всички строителни отпадъци.

За да поръчате инсталирането на бойлер в София в нашата компания, достатъчно е да оставите заявка по телефона или да поръчате обратно обаждане, като посочите удобно за вас време. При необходимост нашите специалисти са готови да се обадят по спешност.

 

Прочетена 124 пъти