Mонтаж на канализационната система

Оценете
(0 гласа)

Ако имате нужда да инсталирате канализационната система в апартамент, къща, лятна вила или друго съоръжение, свържете се с професионалистите на Водопроводчик НЕТ. Гарантираме, че монтажът ще бъде извършен в съответствие със строителните норми, течността ще се оттича бързо и няма да има

следи от неприятни миризми на канализацията в жилищната част.

Сервизните техници бързо отпътуват из София, работят съвестно и извършват инсталации на ВиК  системи до ключ. Работим официално, даваме гаранции, стриктно следим качеството на услугите.

Монтаж на канализационни тръби с гаранция за качество

За опитни водопроводчици инсталирането на канализационни тръби в условия с всякаква степен на сложност не е проблем. Всеки обслужващ служител има повече от 10 години опит и е в състояние да изпълнява висококачествени вътрешни и външни системи. Затова поръчките за монтаж на канализационна мрежа вътре в сградата, по улицата под пътя, в мазето не ни плашат.

 

Ние сме способни на:

  • извършване на монтаж на канализационни тръби в стари жилищни сгради, нови сгради, хостели, едноетажни, многоетажни селски къщи или летни вили, дървени къщи в града, гараж, баня;
  • да инсталирате канализационната система с полагане на тръби;
  • за разреждане на дренажната система, монтаж тръбопроводи вътре в пода на построена къща или апартамент;
  • полагане на комуникации под земята на необходимата дълбочина;
  • херметично монтирани пластмасови и всякакви други тръби;
  • направа на правилни изходи за всички точки в банята, тоалетната, в кухнята.

При монтаж в двуетажна къща с няколко бани, ние ще доставим специален изход - вентилаторна тръба. Той ще гарантира, че рискът от получаване на вакуумен ефект и проникване на миризми във вътрешността е елиминиран.

С наша помощ полагането на канализационната система в София и Софийска област няма да отнеме много време и ще бъде извършено с най-високо качество, което се потвърждава от официалната гаранция.

Канализация на достъпни цени

Ако желаете монтажа и инсталирането на канализационната система да бъде извършено на възможно най-високо ниво и на достъпна цена за полагане на метър, обърнете се към нашата фирма за потребители Водопроводчик НЕТ. Нашите цени за монтаж са едни от най-добрите благодарение на дистанционния формат на сътрудничество с майсторите.

Това също така осигурява бързо посещение на специалист до всяка точка в района. Точната информация колко струва монтажа на канализацията е посочена в ценоразписа. Цените са допълнително намалени за големи, както и за редовни клиенти, пенсионери.

Ние гарантираме, че инсталирането на открита или скрита канализация в едностаен, двустаен апартамент, малка или голяма селска вила ще бъде извършено с най-високо качество. Затова ние поемаме пълноценни гаранционни задължения, според които, ако бъдат допуснати дефекти, ще ги коригираме своевременно и абсолютно безплатно.

 

Прочетена 118 пъти