Mонтаж на радиатори за отопление

Оценете
(0 гласа)

За да бъде извършен правилно монтажа на радиатори за отопление, доверете го на доверените специалисти на Водопроводчик НЕТ. Нашите майстори бързо ще дойдат и ще направят висококачествена връзка в условия на всякаква сложност.

Ние предоставяме услуги до ключ в цяла София и Софийска област, като нашите цени са значително по-ниски от офертите на други компании поради организацията на сътрудничество с професионални водопроводчици от разстояние. Ако има спешна нужда от инсталиране на отоплителни уреди, ние ще пристигнем до един час.

Професионален монтаж на радиатори за отопление с всякаква сложност

Квалифицираните специалисти ще се справят със задачата дори с най-висока степен на сложност. Всеки от тях има повече от десет години опит. Ето защо, ние извършваме монтажа на радиатори за отопление върху бетон, тухла, дърво и стени от други материали надеждно, бързо, точно. Внимателно ще направим дупки в стената и ще монтираме стабилно монтажните елементи на конзолите.

 

Извършваме монтаж и ремонт на отоплителни радиатори от различни видове, включително:

  • биметални;
  • излято желязо;
  • стомана;
  • алуминий;
  • медни;
  • пластмаса (полипропилен).

Майсторите могат качествено да монтират радиатори под прозорец с долна връзка от подов или стенен тип с еднотръбна или двутръбна система за монтаж. Те ще свържат всички вентилационни отвори, спирателни вентили, термостати и, ако е необходимо, внимателно монтират топлоотразяващи екрани.

 

Радиаторът се окачва ясно с постоянен контрол на нивото с нивелир в пълно съответствие с настоящите строителни норми. След свързване специалист определено ще провери системата за течове.

Нашата услуга осигурява професионален монтаж на радиатори в апартамент, както и в частна къща навсякъде в столицата и Софийски регион. Гарантираме безпроблемна работа на оборудването и абсолютна точност.

Монтаж на радиатори за отопление с гаранция за качество

Опитни водопроводчици на Водопроводчик НЕТ монтират радиатори за отопление в цяла София. Ние ще ви помогнем да инсталирате качествено нови метални или други модерни радиатори на най-подходящото място в нова сграда или частна къща.

Квалифицирани мениджъри и професионални майстори ще осигурят:

  • бърза обработка на заявленията;
  • компетентна помощ при изчисляване на броя на секциите, вида на отоплителното оборудване и схемата на свързване (странично, дъно или диагонал);
  • наличие на пълен набор от необходимо оборудване, включително за заваряване на пластмасови тръби;
  • високо качество на работа, потвърдено с официална гаранция.

Можем да осигурим майстор по всяко време. Ето защо, с наша помощ, инсталирането на радиатори за отопление в София, както и в целия регион на Софийска област, се извършва възможно най-скоро.

Монтаж на радиатори за отопление на конкурентни цени

 

Извършваме монтаж на радиатори за отопление на постоянно достъпни цени на точка и допълнително предоставяме отстъпки до 10–20% за редовни клиенти, хора в пенсионна възраст и с големи поръчки. Данните за това колко струва свързването на радиатори за отопление са посочени в ценоразписа.

Нашият персонал работи дистанционно, така че най-близкият специалист ще бъде изпратен до вас. Това гарантира, че задачата е изпълнена възможно най-бързо.

Услугата дава официална гаранция за предоставяните услуги. Ако по време на гаранционния период има проблеми с работата на оборудването или течове, просто трябва да се обадите на гаранционните мениджъри и да опишете ситуацията. Специалист незабавно ще ви посети, за да отстрани проблемите. А разходите за неговата работа ще бъдат изцяло покрити от нашата услуга.

Благодарение на нас маслените нагреватели утре ще останат в миналото. Ние ще създадем всички условия за вашият дом да бъде топъл и комфортен.

 

Прочетена 135 пъти