Професионален монтаж на тоалетна

Оценете
(3 гласа)

Инсталирането на тоалетна е наистина най-важното нещо в дома. Вероятно повечето хора се подготвят за такова събитие много по-дълго, отколкото самият процес на редактиране.

Подготовката за инсталиране на тоалетна започва с нейния избор

Каква трябва да бъде тоалетната, зависи от личната преценка. Освен това изборът е огромен: с различни форми, от различни материали, подови, окачени, със и без дренажен резервоар (уредът за източване е монтиран директно във водопровода), последният се появи не толкова отдавна.

Окачена тоалетна с вградено казанче за промиване е чудесен вариант в малки пространства.

Що се отнася до материалите, от които са направени тоалетните, днес най-популярни са фаянсът и пластмасата. Това е, който иска, основното при покупка, не забравяйте да обърнете внимание на няколко важни фактора, от които ще зависи инсталирането на тоалетната.

Какво да търсите, за да осигурите гладка инсталация на тоалетната?

 

Така че разберете:

  • начин на свързване към канализацията. Има такива опции за тоалетни чинии като - хоризонтални, вертикални и ъглови. За да закупите тази, която ще пасне на канализационната тръба във вашия дом, консултирайте се с водопроводчик. В противен случай инсталирането на тоалетна чиния може да стане по-сложно и да доведе до промяна в канализационната система;
  • размерът на тоалетната е особено важен в малките помещения. Размерът на тоалетната трябва да бъде два пъти по-малък от разстоянието от вратата до канализацията.

След като направите своя избор, уверете се, че няма повреди и проверете дали всички компоненти са включени.

Монтажът на тоалетната е лесен

 

Разбира се, просто, ако монтажът на тоалетната се извършва от професионален водопроводчик. Не може да бъде иначе, в ръцете на майстора цялата работа изглежда е лесна. Ако ще се справите сами с монтажа, помислете за възможните последствия, ако монтажът на тоалетната се обърка малко.

По-добре е да се обадите на водопроводчик в сервизния отдел на „Водопроводчик нет”, тогава инсталацията определено ще бъде професионална.

Какво прави майстора? Или как се монтира тоалетната?

Понякога е по-добре да наблюдавате работата на водопроводчика, за да няма недоразумения.

преди инсталирането на тоалетната се извършва подготвителна работа: демонтиране на старата тоалетна, почистване на ненужните елементи и изключване на водата (кранът, който подава вода към резервоара, е затворен или студената вода в апартамента е напълно затворена).

След това се извършва същинската инсталация.

Първото нещо, което трябва да направите, е да поставите втулката в канализационната тръба, след което тя ще бъде монтажната основа за тоалетната чиния. На втулката са монтирани монтажни болтове и специално уплътнение. Едва след това се извършва монтажът на тоалетната, поставя се върху монтажната основа и се завинтва.

Следващата стъпка при инсталирането на тоалетната е прикрепването й към пода. Може да се фиксира със силикон или винтове.

Когато инсталацията приключи, резервоарът за промиване е прикрепен към тоалетната, механизмът за промиване е сглобен и бутонът за промиване е инсталиран. След това седалката е фиксирана и последното нещо е направено, водоснабдяването е свързано. Това завършва инсталацията.

Ако използвате услугата за инсталиране на тоалетна чиния или други водопроводни работи в сервизния отдел на „Водопроводчик нет”, няма да ви се налага да следите съвестността на майстора, ние наблюдаваме това.

Можете спокойно да се заемете с работата си, докато монтажът ще бъде извършен от нашите работници съвестно.

Поръчайте услуга за монтаж на тоалетна веднага

Можете да се обадите на майстора по телефона или като попълните формуляра на уебсайта.

Монтажът на тоалетната ще бъде извършен от нашите служители ефективно и в най-кратки срокове.

Като станете наш клиент, вие ще получите обслужване на най-високо ниво. Свържете се с нас!

Монтаж на окачена тоалетна чиния – Водео

 

Монтаж на моноблок - Видео

Прочетена 167 пъти