Ремонт на вградено казанче и висяща тоалетна

Оценете
(4 гласа)

Отстраняването на дребни неизправности и сериозни нарушения при експлоатацията на практична и естетична окачена тоалетна чиния или вградено казанче е една от специализациите на услугата Vodoprovodchik.net за битови услуги. Гарантирано ще открием причината за неизправността и своевременно ремонтираме тоалетната и вградената инсталация на високо професионално ниво,

препоръчваме как да работите внимателно с оборудването, съветваме как да предотвратите негативни ситуации.

Предимствата на инсталирането на стенна тоалетна - всичко е скрито, освен купата

⦁ Модерни, технологични, оригинални и престижни ВиК инсталации във вашия дом.

⦁ Компактност в сравнение с традиционните дизайни. Спестяване на място.

⦁ Специалният чар на минималистичния интериор. Пространството визуално се разширява.

⦁ Нивото на шума е по-ниско от това на стандартните системи.

⦁ Възможност за монтаж на предварително определена комфортна височина.

⦁ Чист, естетически приятен външен вид.

⦁ За ремонт не е необходимо да демонтирате скъпа зона с покритие.

⦁ Бързо почистване, създаване на солидна подова настилка - подът е свободен, тръби, вентили, всички други инженерни елементи на системата са скрити в ниша, скрити в стената. Отвън само бутон за промиване с вода. Под одита се полага място за проверка или демонтаж.

ВИДОВЕ МОНТАЖ

Монтажът е задължителен монтажен блок за окачена тоалетна чиния. Комплектът се състои от казанче, контрол на промиването, тръби и система за стенен монтаж и е от два вида:

⦁ Блок (дълбочина 100-150 мм). Тоалетната чиния и казанчето са закрепени към основната стена поотделно. За предпочитане за малки пространства.

⦁ Рамка (150-300 мм дълбочина, до 1500 мм височина, до 600 мм ширина). Резервоарът и инженерните части са фиксирани върху стоманена рамка, която от своя страна е прикрепена към пода навсякъде в стаята (например в ъгъла, в центъра) или към стената.

КОГА ИНСТАЛАЦИЯТА СЕ НУЖДАЕ ОТ ПОДМЯНА

⦁ Когато има пукнатина в резервоара.

⦁ В случай на несъответствие поради грешки при сглобяване.

⦁ Ако случайно ударите резервоара (с течение на времето ще се появи пукнатина).

⦁ Когато частите са износени.

ОПЦИИ ЗА РАЗБИВКА НА ОКАЧЕНИ ВОДОПРОВОДНИ ИНСТАЛАЦИИ И МЕТОДИ ЗА СПРАВЯНЕ С ТЯХ

Извършваме ремонт на вградено казанче през ревизионния прозорец, в който се намира бутона за промиване и няма нужда от разглобяване на стената. Видове неизправности:

1. Изкривяване, движение, деформация на рамката. Рамката е сглобена и монтирана с грешки, изработена от профил с ниска мощност. Ще заменим структурата с добре изчислена.

2. Течове. Поръчайте ни да отстраним течовете на инсталацията през връзките поради износване, дефекти, монтажни грешки.

3. Стружките и пукнатините в купата са резултат от механично натоварване.

4. Неправилна работа на микроповдигащия механизъм (плавно спускане) на капака - рязко падане или замръзване. Ще регулираме равномерното прилягане към купата, ще сменим счупената пружина.

5. Счупени възли на казанчето: Бавно, непълно пълнене. Подравняване клапана, регулиране позицията на поплавък. Постоянен поток на вода в купата поради запушване (малки отпадъци, попадащи под клапана) или деформация на изпускателния клапан. Ще почистим, възстановим херметичността (заменим силиконовото уплътнение, гуменото уплътнение), ще проверим фитингите за пълнене или ще сменим целия монтаж. Пневматичният или механичен бутон за източване не работи. Необходимо е да се смени възела. Изтичане под тоалетната. Това е лоша херметичност на връзката с канализацията. Нека премахнем устройството, силиконизираме тръбата и я монтираме отново.

Безпроблемният монтаж на вградени казанчета и висящи тоалетни зависи от качеството на изработка и правилния монтаж. Работим в София и Софийска област, ремонтираме устройства от доказани известни производители: Geberit, Grohe, Cersanit, Roca, Am.Pm, Villerjy, Wisa, Tece, Delafon, AlsaHlast, Viega и др. Приемаме заявка за спешен ремонт - в рамките на 60 минути. Поръчайте обратно обаждане.

Прочетена 72 пъти Последно променена в Неделя, 26 Декември 2021 12:40

Медия

Монтаж на вградено казанче

Профилактика на вградено казанче

 

Още в тази категория: Монтаж на мивка »