Ремонт на апартаменти по Европейски стандарти - Ем Строй Ремонти

Оценете
(1 глас)

Този вид ремонт е концепция, която навлиза през 90-те години и означава ремонт на апартамент, направен по европейски стандарти с качествени материали. Този термин все още се използва широко в Българското

пространство. Едва сега европейското обновяване се разбира като висококачествен основен ремонт според дизайнерски проект и често с използване на неутрални цветове.

Как е организирана работата в Ем Строй Ремонти

Фирма Ем Строй Ремонти предлага ремонт на нови и стари апартаменти по Европейски стандарт. Нашите дизайнери разработват дизайнерски проекти с всякаква сложност, както и изготвят всички необходими инженерни чертежи. Независимо дали представяте окончателното изображение или сте готови да чуете мнението на дизайнера, експертите предлагат разнообразие от стилове и опции, от които да избирате, така че можете да изберете най-интересния за вас. Ние работим за създаване на компетентна организация на жилищното пространство, където собствениците и техните домакинства ще бъдат удобни за прекарване на времето в продължение на много години.

В допълнение към стила на декорация и интериорни решения, дизайнерският проект включва важни компоненти за ремонтния екип:

 • план за измерване и описание на помещенията,
 • планови решения,
 • таван, под, планове за осветление и др.
 • етажни планове с подреждане на оборудването,
 • информация за декорацията на стаите (видове подови настилки, стени, тавани, наличие на первази и декоративни елементи),
 • други данни.

Всяка идея на дизайнерите ще бъде оживена от опитни екипи от занаятчии. Всеки екип се състои от професионалисти с богат опит в своята област. Нашите специалисти не живеят в обекта, те почистват след себе си боклука и изслушват всички желания на клиента.

Те не просто изпълняват задължителните задачи по договор, а правят един наистина траен ремонт. Нашият приоритет е качеството и издръжливостта, затова даваме разширена 5-годишна гаранция за цялата работа.

Евроремонт "до ключ" - етапи на работа

Важно е да разберете, че ремонтът не е само директен ремонт. Те се предшестват от разработване на дизайнерски проект, изготвяне на инженерна документация (проекти за електроснабдяване, вентилация, отопление, водоснабдяване, канализация), както и планиране и закупуване на необходимите материали. На всички етапи специалистите на Ем Строй Ремонти ви придружават и помагат по всички въпроси. Избираме и препоръчваме закупуването само на висококачествени материали от надеждни производители, с акцент върху съотношението цена-качество.

Ремонтът включва три важни етапа на работа:

(внимание, всеки от етапите включва по-голям брой произведения, пълният списък може да бъде намерен след получаване на оценката)

 • Демонтажните работивключват отстраняване на стари покрития, разрушаване на прегради (по време на преустройство), демонтаж на тръби, изравняване на повърхности и подготовка на помещения за по-нататъшна работа.
 • Проектната работавключва подова замазка, монтаж на прегради, както и работа с инженерни мрежи (електричество, водопровод, отопление, вентилация). На този етап извършваме и шумоизолация на стени, подове и тавани, бояджийски работи.
 • Фина работа- вътрешна декорация: боядисване или тапетиране на стени, полагане на пода, довършване на баня и тоалетна, както и поставяне на первази, прагове.

След приключване на работата, екипът извършва почистване на помещенията.

Ние работим по официален договор, който посочва пълния списък на услугите, точните срокове за завършване на обекта, крайната цена на услугите. Освен това плащането се извършва на етапи за всяка част от извършената работа.

Видове саниране

Концепцията за обновяване има много видове и типологии. В Ем Строй Ремонти разграничаваме  три основни вида:

 • икономична класа - висококачествен прост ремонт, при който не е планирано преустройство. Най-често този тип покритие включва обработка на стени и тапети. Дървените части се заменят с пластмасови, а домакинските уреди се актуализират;
 • стандарт е отличен вариант по отношение на съотношението цена-качество. Всички комуникации се подменят, окабеляването и водопроводът се актуализират, сградата се препланира;
 • елит - включва планиране и извършване на основен ремонт с пълна промяна на интериора. Често се придружава от цялостно преустройство и ремонт на целия апартамент. 

 

Цена за ремонт с европейско качество

Цената на ремонта е важен въпрос, независимо от финансовите възможности на клиента. Ем Строй Ремонти предлага справедлива цена за високо ниво на работа и обслужване.

Общите разходи за ремонт на апартамент или къща най-често се състоят от следните компоненти:

 1. обем и сложност на работата (това включва кадрите на помещенията и необходимостта от преустройство и други условия),
 2. цена на строителни материали

Ако искате по-точна оценка на цената на ремонта, използвайте нашия онлайн калкулатор или се свържете с нас на тел. 0896221099 за консултация.

 

Прочетена 53 пъти