ВиК услуги София

Оценете
(2 гласа)

Имате ли нужда от професионални ВиК услуги? - Определено ще помогнем!

Ако ви е писнало да търсите човек, който е в състояние да осигури наистина качествени ВиК услуги, попаднали сте на правилното място. Сервизът си сътрудничи само с подредени, квалифицирани

майстори със специално образование, които извършват професионални ВиК дейности повече от 10 години.

 

Услугите се предоставят от специалисти, които разбират задълбочено конкретен тип оборудване. Ние гарантираме:

·        здраво закрепване на всички конструктивни елементи;

·        точно запечатване на шевовете;

·        без драскотини, чипове по компонентите;

·        уважение към декоративните покрития, мебелите за баня или кухня.

При поръчка на ВиК услуги от нас вие гарантирано ще получите надеждно работещ уред. Професионален водопроводчик не само ще се справи с демонтажа или монтажа, но и ще положи всички усилия да не повреди плочките или мазилката. За много клиенти решението да извикат водопроводчик от нас се превърна в най-доброто решение от много години.

ВиК услуги София – бързо и качествено!

Услугата "Vodoprovodchik.net" осигурява почти мигновено посещение на майстор на обекта. Използвайки функцията за търсене на специалист, живеещ наблизо, можете да наблюдавате добре координираните му движения при инсталиране на оборудване, премахване на запушвания в банята или кухнята на вашия дом по-рано от час по-късно или да планирате посещение в удобно време.

 

Никоя друга услуга не може да организира такова спешно обаждане до водопроводчик в целия регион на София. Размерът на щетите при аварийни ситуации директно зависи от скоростта на пристигането на професионален водопроводчик:

·        пробив на тръба за подаване на топла или студена вода от всякакъв материал (полиетилен, поливинилхлорид, чугун, метал-пластмаса, неръждаема стомана);

·        теч в щранга;

·        нарушаване на спирателните клапани;

·        аварии в канализацията.

Дори и по телефона, ние ще ви посъветваме как да действате правилно и своевременно да изпратим висококвалифициран специалист.

Нашите цени за ВиК услуги са значително средни на подобни работи. Допълнително имаме отстъпки за големи поръчки и за пенсионери. Редовните клиенти получават всички услуги с отстъпка. За тях цените са намалени с 10-20%. Колко струват ВиК услугите е точно посочено в ценоразписа.

Ние не просто извършваме ВиК услуги евтино и бързо, но се грижим клиентът да е доволен от свършената работа и да използва закупеното оборудване възможно най-дълго.

Услуги на опитен водопроводчик с гаранция!

Добрият и евтин водопроводчик е рядкост в съвременния живот. Но нашият сервиз успя да наеме най-добрите изпълнители и да постигне средна цена за ВиК услугата, която постоянно остава една от най-печелившите на пазара.

 

Ние носим пълна отговорност за предоставяните ВиК услуги и сме уверени в бдителността, старанието и високия професионализъм на нашите майстори. Следователно, последният етап от работата по монтаж, ремонт, подмяна на оборудването е подписването на съответния акт за приемане и издаването на официална гаранция за срок до 5 години.

В случай на теч или друга неизправност е достатъчно да се обадите на телефонния номер, посочен в гаранцията за качество, на специалния отдел на гаранционните мениджъри. Всички въпроси ще бъдат незабавно разрешени, а опитен водопроводчик ще дойде при вас безплатно, за да коригира недостатъците.

 

Прочетена 122 пъти Последно променена в Понеделник, 06 Декември 2021 15:44