Водопроводчик Банкя

Оценете
(2 гласа)

Една от основните специализации на услугата Vodoprovodchik.net е професионални комплексни и индивидуални ВиК услуги в Банкя на достъпна цена. Компетентно, надеждно, бързо и на достъпни цени до ключ, ние ще монтираме и свържем модерни водопроводни инсталации на местни и чуждестранни производители. Своевременно ще сменим тръбите, ще отстраним

проблеми с канализацията и водоснабдяването, ще реагираме при аварийна ситуация.

ВиК услуги от " Vodoprovodchik.net " в Банкя - гарантирано отстраняване на ВиК проблеми

Бригадирът на фирмата, въоръжен със знания, опит, специални инструменти и професионално оборудване, ще пристигне на обекта в рамките на 60 минути и ще извърши диагностика. След съгласуване на разходите той ще елиминира водопровода в системата на жилищна, търговска, обществена или промишлена сграда. Основните ни услуги включват:

1. Почистване на канализацията, отстраняване на задръстванията чрез механичен (с кабели), химичен (с помощта на специални средства), хидродинамичен метод (промиване под високо налягане).

2. Отстраняване на аварии на ВиК, канализационни системи.

3. Отстраняване на течове , подмяна на износени участъци от тръби и щрангове.

4. Монтаж, демонтаж, свързване, ремонт или подмяна: Отоплителни устройства (кранове, радиатори, смесители, възвратни клапани). Домакински уреди ( тоалетни , писоари , бидета , мивки , душове и корита , мивки , вани и джакузита , перални и съдомиялни машини , бойлери , релси за кърпи , филтри и др.). Сифони с преливник, с изходи (гофрирани, бутилки, тръбни), резервоари, бойлери.

5. Разположение на тръби (полипропилен, чугун, полиетилен, метал).

Редовно поръчвайте маркова поддръжка и тестване на инженерни системи. Ще Ви консултираме безплатно, ще Ви посъветваме как да работите правилно с модерните ВиК инсталации. 

 Забележка!

Важно е всеки проблем с ВиК да се реши в най-кратки срокове и с помощта на професионалисти.

Защо " Vodoprovodchik.net "?

Ние сме надеждни водопроводчици в Банкя, извършваме всички видове работа до ключ, включително спешни и нестандартни, използвайки иновативни технологии, ново професионално оборудване, екологично чисти съвременни материали и резервни части. Освен това:

⦁ Извършваме контрол с гаранция за качество на нашата работа до 5 години.

⦁ Работим седем дни в седмицата и в празнични дни.

⦁ Наш специалист ще дойде безплатно на обекта в рамките на 60 минути и вече на място, след диагностика, ще изчисли и съгласува с Вас цената на работата, която няма да се промени до приключването и приемането и.

⦁ Монтираме и свързваме ВиК инсталации, както на известни местни, така и на чужди производители.

⦁ По отделна поръчка избираме, закупуваме и доставяме необходимите материали и компоненти до обекта.

⦁ Разумни индивидуални цени, които зависят от обема, сложността и условията на работа (дали има труднодостъпни зони, дали е необходимо вдигане на материали и оборудване без асансьор).

⦁ Отстъпки за редовни клиенти, специални оферти.

Резултатът от професионалната работа на водопроводчик в Банкя от услугата за битови услуги Водопроводчик.нет е добре монтирана, конфигурирана и тествана система за отопление, канализация, водоснабдяване във вашия дом, офис и предприятие. Показва ли се, признак на проблем? Повикайте ни!

 

Прочетена 162 пъти Последно променена в Сряда, 08 Декември 2021 13:37