Водопроводчик Люлин, София

Оценете
(2 гласа)

 

Надежден домашен сервиз "Vodoprovodchik.net" е специализиран в комплексни професионални водопроводни услуги във ж.к. Люлин, София с гаранция до 5 години. Отстраняваме 100% ВиК проблеми в инженерните системи, монтираме, свързваме, тестваме и ремонтираме домакински уреди в жилищни, търговски, промишлени и обществени сгради.

Работим 7 дни в седмицата на индивидуални фиксирани цени, отиваме на спешно обаждане в рамките на 60 минути. Ако забележите признаци на проблем, обадете се на нашия сервиз.

Обаждането на водопроводчик от " Vodoprovodchik.net " във Люлин е незаменимо модерно удобство

Извършваме контрол и предоставяме официална гаранция за качество за всички видове работи, които се извършват от нулата до ключ при стриктно спазване на санитарните норми и стандартите за пожарна безопасност, както и всички правила за безопасност. Нашите професионални водопроводчици имат богат опит, познания за съвременни технологии и способност да се справят със задачи от различни нива на сложност. Ще им помогне пълен набор от необходими специални инструменти и модерно скъпо оборудване. Основните ни услуги включват:

•Отстраняване на течове , отстраняване на запушвания, почистване на запушвания на тръбопроводи механично, химическо или хидродинамично (абсолютно почистване на всякакви отлагания).

•Диагностика на съществуващата система.

•Монтаж, подмяна, модернизация или ремонт на местни и чуждестранни ВиК инсталации: бойлер и душ кабина , тоалетна чиния , писоар и биде . Освен това водомери и радиатори, резервоар, сифон под мивката или ваната , филтри за питейна вода и др.

•Свързване и тестване на съдомиялни и перални машини .

•Подмяна на износени тръби, стойки и полагане на нови.Забележка!

Спешната професионална ВиК помощ е предимство на услугата за обслужване на потребители „Vodoprovodchik.net”. Отговаряме на обаждане в случай на аварийни течове и разкъсвания на тръби.

Защо ние?

Обаждането на водопроводчик от " Vodoprovodchik.net " във Люлин, София е надежден начин за бързо и адекватно отстраняване на всякакви проблеми с водопровода. Ние гарантираме на нашите клиенти:

Бързо безплатно посещение на майстора на адреса в удобно за клиента време след подаване на заявката. При спешно обаждане ще пристигнем в рамките на 60 минути.

Съвестност и отговорност, интегриран подход, внимание към детайла при изпълнение дори на най-сложните и спешни поръчки.

Използване на съвременни технологии.

Достъпни цени. Разчетът и сроковете за изпълнение се изчисляват от нашия специалист индивидуално за всеки отделен случай след диагностика, в зависимост от обема и сложността.

Избор, закупуване и доставка на екологично чисти висококачествени материали и компоненти - срещу допълнително заплащане при поръчка. Спестете парите и времето си.

Почистване на обекта за нашата работа.

Поверителност на личната информация на своите клиенти.

Безплатна консултация или съвет от квалифициран специалист, ако имате въпроси.

Важно!

За да поддържате работата на канализационните и водопроводните системи безопасно, без риск от пробиви и задръствания, извикайте квалифициран водопроводчик в дома си за редовна поддръжка. Ако домакински уред издава необичайни звуци, поръчайте ремонта му на майстора на нашия сервиз.

При нас е изгодно, удобно, комфортно и безопасно. Направете заявка за индивидуални или комплексни професионални водопроводни услуги у дома във ж.к. Люлин всеки ден. Ще забравите за водопроводните проблеми с години. Фирма Vodoprovodchik.net гарантира дълъг експлоатационен живот на инженерните системи и монтираното от нас ВиК оборудване. 

 

 

Прочетена 226 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 19:05