Водопроводчик Нови Хан

Оценете
(2 гласа)

Спешно трябва да смените тръби, да почистите канализационната система, да инсталирате водопроводно оборудване, да поръчате ремонтни работи? Професионалните ВиК услуги в Нови Хан на достъпна цена е една от основните специализации на фирма Vodoprovodchik.net. Извършваме

пълен набор от ВиК услуги: монтаж и свързване на модерно ВиК оборудване, ремонт, модернизация или възстановяване на канализационни и водопроводни системи от всякаква сложност, спешна ВиК помощ при аварийна ситуация.

Когато не можете без да се обадите на водопроводчик в Нови Хан

Ако къща, апартамент, търговска, обществена или промишлена сграда изисква:

1. Почистване на канализацията, отстраняване на запушване .

2. Отстраняване на аварии във водоснабдителните и канализационни системи.

3. Отстраняване на течове , подмяна на износени тръби.

4. Монтаж и свързване, ремонт или подмяна на домакински уреди: тоалетни, писоари, бидета, мивки, душ кабини и корита, вани и джакузита, перални и съдомиялни машини, бойлери.

5. Монтаж на релси за хавлии , филтри, смесители, сифони с преливник, с изводи (гофрирани, тръбни).

6. Монтаж на отоплителни уреди: радиатори, кранове, възвратни клапани, редуктори.

7. Ремонт на резервоари , бойлери и др.

8. Монтаж, демонтаж, ремонт или подмяна (полипропиленови, чугунени, металопластични) водопроводни и канализационни тръби и щрангове.

9. Отстраняване на запушвания чрез механичен, химичен, хидродинамичен метод.

10. Редовна профилактика, тестване на системи.

Важно!

Най-добрият начин за премахване на запушванията на канализацията е правилната работа: да се изключи навлизането на големи отпадъци и мазни отпадъци.

Предимства на ВиК услуга " Vodoprovodchik.net " в Нови Хан

  • Работим всеки ден, включително почивните дни и празниците.
  • Направете заявка - и след 60 минути нашият специалист е с вас.
  • Бригадирите на фирмата отиват безплатно до обекта и вече на място, след като анализират ситуацията, изчисляват и договарят цената на работата с клиента.
  • Обслужваме ВиК инсталации както на местни, така и на чужди производители.
  • Избираме, закупуваме и доставяме необходимите материали.
  • Всички работи, включително нестандартни, се извършват до ключ, бързо, с ново професионално оборудване, съвременни материали и резервни части, с гаранция за качество до 5 години.
  • Лоялни цени, удобни методи на плащане. Цената директно зависи от обема, сложността и условията на работа (броя на труднодостъпните места, повдигане на материали и оборудване на пода). Имаме отстъпки и специални условия за редовни клиенти.

Навременното обаждане на водопроводчик в Нови Хан означава правилно инсталирани, конфигурирани и тествани системи за отопление, канализация, водоснабдяване; освен това е незаменимо удобство, повишен комфорт, спокойствие и отлично настроение във вашия дом, офис, предприятие. Забелязвайки признаци на неизправност - незабавно се свържете със сервиза за потребителски услуги " Vodoprovodchik.net ". Заявете обратно обаждане.

 

Прочетена 149 пъти Последно променена в Събота, 11 Декември 2021 11:44