Ремонт на апартамент в нова сграда в София

Оценете
(1 глас)

Ценните ключове в ръка и ето я, вашата нова сграда в София. Поръчали ли сте ремонт на апартамент? Ако не, тогава е време да изберете на кого да поверите този отговорен процес. В крайна сметка не е тайна, че качеството на живот е пряко свързано с това колко комфортно живеете в апартамента си. Добре дошли при „Ем Строй Ремонти”

Ние сме фирма за ремонт и довършителни работи на апартаменти в София, която със 100% гаранция ще направи мечтания ремонт за вас!

 

Как да поръчате ремонт на апартамент в нови сгради в София

 

Ако един качествен ремонт трябваше да се оцени по няколко дефиниции, тогава бихме го направили така:

 • Модерен. Когато остарелите решения се заменят с нови, оригинални и популярни. Ние не се страхуваме от експерименти, но ги провеждаме само със съгласието на клиента. Още при първото запознанство с представител на нашата фирма, обикновено дизайнер, вие ще се уверите, че сме креативни в границите на позволеното от вас. Ако ни дадете картбланш със сигурност ще останете възхитени. Но ние също така извършваме по-консервативни варианти, тоест ремонти, с гръм и трясък.

 

 • Красив. Сякаш сте били на страниците на лъскаво списание, а не в собствения си апартамент след ремонт. Ние знаем как да оживим пространството и съчетавайки невероятно стилни материали и мебели, получаваме произведение на изкуството, в което ще живеете.

 

 • Надежден. Това е важно свойство и дефиниция за качествен ремонт. Представете си модерен стилен ремонт на апартамент, който няма да продължи дори шест месеца.

 

 • Ако не знаете за свойствата на различните материали, като вземете предвид функционалните характеристики на конкретните помещения, това е възможно. С прости думи, ако например се използват материали, които не са устойчиви на влага във влажна стая.

Е, интериорът на апартамента след ремонта също е модерен и красив. И вместо надеждност, може би, ще му дадем друго определение - удобно. Вие трябва да се чувствате удобно в собствения си апартамент и е в нашата власт да го направим, за да създадем хармонично пространство за вас.

 

Как да направите красив ремонт в апартамента

 

Не всяка компания се гордее с абсолютно цялата си работа, ние се гордеем. И най-любимите ни обекти редовно попълват портфолиото . Ние правим това, за да можете да изберете красиви ремонти на апартаменти, чиито снимки ще ви вдъхновят да преобразите своя жилищен имот. Ако ви е трудно да оцените работата ни по снимка, то имаме интересно предложение за вас. „Ем Строй Ремонти” може да организира за вас обиколка до обект, за да можете да видите целия процес със собствените си очи и да оцените нашия подход към него.

 

Какво означава ремонт на апартаменти в нова сграда до ключ

 

Ремонтът до ключ, както по отношение на новите сгради в София, така и по отношение на стария фонд, означава пълна гама от работи. Тоест, ние се грижим за абсолютно всичко, от закупуването на материали до координацията на работата в обекта. Ако изведнъж трябва да препоръчате изпълнител за свързана работа, ние ще го направим. Освен това ние ще контролираме качеството и времето, така че да не се притеснявате за нищо. Получавате напълно готов за живеене апартамент, остава само да донесете вещите си.

 

Поетапният ремонт в нова сграда започва с дизайнерски проект

 

В „Ем Строй Ремонти” можете да:

 1. Поръчайте дизайнерски проект за апартамент в нова сграда.
 2. Поръчайте ремонт на апартамент в нова сграда.

Освен това, избирайки нас, вторият етап ще започне, без да чака края на първия. В крайна сметка и майстори, и дизайнери работят заедно. И като сте в един и същ офис, е много по-бързо и по-ефективно да решите всички проблеми, които възникват по пътя. Точно това правим ние, като по този начин ви спестяваме време за ремонт.

 

Възможно ли е да се направи ремонт от нулата в нова сграда според дизайнерския проект на клиента?

 

Да, можете, ако имате собствен дизайнерски проект, тогава ние ще го изпълним според съгласуваната с вас оценка. Между другото, оценката в „Ем Строй Ремонти” е възможно най-подробна, прозрачна, както и условията на договора. Важно допълнение към условията на договора се отнася до графика на работата. Ако сме казали, че ще направим ремонт на апартамент в нова сграда до определената дата, значи ще е така. В крайна сметка ние сме отговорни за неспазването на сроковете не на думи. В случай на неизпълнение на етапите на работа или пълния списък от работи по договора, ние ви плащаме неустойка. Това се случва рядко, но ще ви накара да се почувствате по-добре.

 

Защо е по-изгодно за вас да поръчате ремонт с материалите на апартамент в нова сграда

 

Когато поемаме ремонт до ключ в жилищен комплекс, ние сами работим с материалите.

 • Подбираме ги според съотношението цена-качество, в рамките на договорената оценка на ремонтните дейности.
 • Поръчваме от доверени доставчици, с които имаме дългосрочни договори с максимална отстъпка.
 • Ние доставяме навреме или организираме доставката така, че материалът да пристигне в началото на работата и да не пречи на други видове довършителни работи.
 • Проверяваме доставката по отношение на количество, качество и съответствие. Ако изведнъж нещо се обърка, тогава сами бързо решаваме възникващите проблеми с доставчиците.
 • Изпращаме ви седмичен отчет от счетоводството на „Ем Строй Ремонти” за изразходваните средства в рамките на бюджета.

 

Кой може да направи добър ремонт в нова сграда

 

Изключително професионалисти, в противен случай има рискове, които са както следва:

 • Използване на материали с лошо качество. Това в крайна сметка ще доведе до необходимостта скоро отново да се търсят довършителни организации в София. И в краткосрочен план ще наблюдавате как вашите инвестиции и надежди се лющят, напукват и отлепват.
 • Лоша организация на работа. Доставката на материали не е обмислена, наетите екипи се намесват един на друг, а безкрайните проблеми с координацията на работата водят до забавяне. Бригадирът, ако има такъв, непрекъснато ви звъни, като стовари на плещите ви напълно излишни грижи. Губите пари, време и сте принудени да бъдете разсеяни от вашите дела.
 • Лошо качество на изпълнение. Тук не говорим за материали, а за тяхното правилно и рационално използване. Ако "майсторът" види скъпи италиански плочки за първи път, тогава той едва ли ще успее да ги постави правилно. Но поставянето на плочки е само пример. „Злощастният електротехник“ може да обърка нулата с фаза, правейки осветление над работната зона на кухнята.

Чували ли сте за това как се повишава цената в процеса на ремонтни дейности? Тези, които са имали работа с недобросъвестни строители, са наясно с този проблем. На етапа на договаряне те правят дъмпингови цени, а след това започват да ви бомбардират с допълнителна работа и сметки. В резултат на това разходите за ремонт в нова сграда нарастват значително. Но вие сте избрали тази компания, за да спестите пари.

 

Какво отличава нашето ремонтно студио в София

 

Нашето професионално дизайнерско студио и фирма за довършителни и ремонтни дейности в едно ви предлагат не просто ремонт на апартаменти в нови сгради. Ето предимствата на работата с нас, за които трябва да знаете:

 • Адекватни фиксирани разходи за ремонт на апартамент в нова сграда. Посочваме го в Договора, прилагаме подробна оценка и Ви освобождаваме от необходимостта да се притеснявате за това.
 • Високоспециализирани специалисти във фирмата. Искате ли "майстор на всички сделки"? Не зависи от нас, ние предпочитаме да сме сигурни кой ще постави плочките в банята вместо вас. В нашия случай опитен фаянсаджия се занимава с полагане на керамични плочки, а бояджия се занимава с боядисване.
 • Ние познаваме и прилагаме всички съвременни технологии и използваме висококачествени, безопасни и екологично чисти материали за ремонт.
 • Избираме довършителни материали и мебели според бюджета, като ви предлагаме алтернативни опции.
 • Ние се грижим за всичко от създаването на проект за интериорен дизайн на апартамент до последния тап на цокъла. Предоставяме гаранция за всички видове извършена от нас работа.

 

Защо новата сграда в София, в която извършихме ремонт на апартаменти, винаги се харесва на собствениците

 

Факт е, че много хора могат просто да направят чист ремонт. Повечето компании са готови да ви изненадат с ниска цена, други декларират използването на устойчиви на износване материали. Но всичко това са само детайли от огромна мозайка, която се основава на нещо друго. На първо място, апартаментът трябва да бъде създаден индивидуално, като се вземат предвид интересите, възрастта и начина на живот на живеещите в него. „Ем Строй Ремонти” знае как да го направи и го прави всеки път, демонстрирайки на клиентите резултат, който надхвърля техните очаквания. Ние не вземаме авансово плащане за работа, защо? В крайна сметка специалистите на „Ем Строй Ремонти” извършват висококачествени ремонти в София и вие плащате на етапи. Между другото, нашият многостепенен контрол на качеството от служители на пълен работен ден ви позволява да приемете работа, когато вече е проверена три пъти.

Ръководителят на работата е назначен за вашия обект, той следи за качеството и сроковете, счетоводният отдел се грижи за финансовата страна на въпроса, а вие се наслаждавате на процеса. Ние никога не натоварваме клиента с излишни притеснения как се извършват ремонтите в нова сграда. Вашето време е безценно, ние го знаем и не го губим. Позволете си да работите с професионалисти в своята област в комфортни условия, създавайки интериора на вашите мечти. Обадете се на телефон 0896221099 или се свържете с нас чрез месинджърите WhatsApp/Viber: 0896221099 .

 

Прочетена 23 пъти