Монтаж на Душ кабина

Оценете
(2 гласа)

За монтажа на душ кабината е необходимо да се обадите на висококвалифициран майстор, който ще извърши монтажните работи в най-кратки срокове и при спазване на всички стандарти за качество. Компанията "Vodoprovodchik.net" предоставя услуги за монтаж на душ кабини в бани в София и Софийска област.

Работим с различни видове конструкции, дори и най-сложните. След монтажа ще получите ценни съвети от майстора относно правилата за използване и грижа за продукта и как да го почиствате безопасно. Той ще отговори на всичките ви въпроси.

Мнозина се опитват да спестят пари и да ги инсталират сами. Тази опция може да доведе до много проблеми, тъй като без подходящи умения и знания е доста проблематично да направите всичко качествено. Ще похарчите още повече, премахвайки последствията от неправилна инсталация. Ще бъде много по-изгодно да използвате услугите на професионални майстори, които ще бъдат предоставени от нашата компания. Всеки специалист има дългогодишен опит в тази област, така че лесно може да се справи с всяка задача.

Преди началото на ремонта се извършва подготвителен етап. Работникът демонтира стария продукт, извършва почистване на всички повърхности, подрежда необходимите инструменти. Започва сглобяването на корпуса на устройството. Всички части са сглобени надеждно и плътно, за да се избегнат течове в бъдеще.

Стъпките на инсталиране се извършват в следния ред:

  • Монтиране на поддушево корито, по-добре е да изберете модели с широки страни, тогава възможността за преливане на вода над ръба ще бъде изключително ниска.
  • Към канализационната система е свързан маркуч за подаване на вода към душа. Поддушевото корито е инсталирано над дренажния отвор, това е задължително водопроводно правило.
  • Целостта се проверява и, ако е необходимо, пролуките се запечатват. Всички използвани материали трябва да са водоустойчиви, в противен случай тази конструкция скоро ще изисква реконструкция.
  • Дренажната система е свързана.
  • Стените на кабината се сглобяват. Обикновено се използват стъклени или хромирани. Стените се монтират с особено внимание, тъй като материалът е много лесен за повреда при небрежно боравене. За да ги закрепите заедно, се използват свързващи болтове.
  • Вградени са врати и таван, монтиран е плъзгащ се заключващ механизъм.
  • Проверява се производителността и подвижността на щорите.
  • Свързване към ел. система и водоснабдяване при спазване на всички стандарти, изисквания и мерки за безопасност.

Има два основни типа кабини:

  • Отворен - бюджетен вариант, лесен за инсталиране, най-често използван в бани със стандартно оформление.
  • Затворени - такива модели изглеждат много впечатляващо, изглеждат добре в просторни стаи, бани, сауни, но имат и подходяща цена.

Цената на монтажа зависи от модела на избрания продукт, неговия тип конструкция, времето за монтаж, броя на допълнителните консумативи и сложността на монтажните работи.

 

Прочетена 333 пъти Последно променена в Четвъртък, 23 Декември 2021 07:24