Монтаж на мивка

Оценете
(1 глас)

Монтажът на мивка е търсена услуга. За да монтирате здраво и сигурно мивката, трябва да имате специални умения, способности и специални инструменти. Не всички хора имат възможност самостоятелно да инсталират мивка, така че да не се налага работата да се преработва в бъдеще. За да предотвратите подобна ситуация, препоръчваме да се свържете със специализирана

компания, чиито служители на най-високо ниво ще извършат всякакви ВиК услуги, включително подмяна и монтаж на мивка.

Монтажът на мивката трябва да се извърши на последния етап от ремонтните дейности. Днес магазините продават стоки, които се различават по форма и размер, така че лесно можете да намерите подходящ вариант за себе си.

Монтажът на мивка изисква да се вземе предвид местоположението на възлите за свързване към канализационни и водопроводни тръби. В противен случай съществува риск от необходимост от модификации при инсталиране на ново оборудване.

Работата по инсталиране на мивка се състои от 5 стъпки:

⦁ избор на нова мивка;

⦁ премахване на текущата мивка и нейната подмяна;

⦁ свързване на смесител и сифон;

⦁ връзка с водоснабдяване и канализация;

⦁ проверка на функционирането на мивката.

Ако инсталирането на мивката е придружено от грешки, тогава вероятността от изтичане на крана и сифона се увеличава, рискът от счупване на захранващите маркучи и това може да доведе до наводняване на съседи. За да избегнете подобна ситуация, свържете се с професионалните майстори на нашата компания, които имат опит и всички необходими инструменти за висококачествена работа.

Фирма Vodoprovodchik.net работи 24/7. Нашите служители бързо ще сменят мивката и ще извършат друга необходима работа. Експертите стриктно спазват всички правила и разпоредби за работа с ВиК оборудване, което гарантира качеството на работата.

 

Прочетена 302 пъти