Строителни ремонти София от АкваЕМ

Оценете
(1 глас)

Фирма "Аква ЕМ" е екип от опитни и квалифицирани специалисти, които повече от десет години се занимават с ремонт и декорация на жилищни и търговски помещения. Богатият опит, спазването на технологиите и съществуващите стандарти и норми ни позволяват да гарантираме високо качество на работата.

Какво предлагаме ние

 

·        Ремонт на апартамент . В процеса на работа използваме съвременни материали, оборудване и инструменти. Ходът на ремонта е строго контролиран, което изключва некачествено изпълнение на процесите. Също така, нашите клиенти получават пълен отчет за паричните разходи.

·        Ремонт на офиси. Извършваме довършителни работи в съответствие с изискванията на разпоредбите на Европейските стандарти. Реновираме офиса с сертифицирани материали и смеси. Ние правим покупки на справедлива цена без допълнителни такси, тъй като си сътрудничим с доверени доставчици.

·        Ремонт на магазини. Това е друга област от нашата дейност. През годините успешно завършихме огромен брой обзавеждане на търговски площи.

·        Ремонт на къщи и селски вили. Тук предлагаме набор от услуги, от разработване на дизайнерски проект, преустройство на помещения, до довършителни работи.

·        Ремонт на салони за красота. Извършваме всички видове ремонтни и довършителни работи. Внедряваме успешно различни стилове, включително Hi-Tech, Country, Modern, Loft и др.

·        Довършителни работи на плувен басейн. Гарантираме, че всички дейности ще бъдат завършени навреме с използване на нови технологии и материали, които са безопасни за човешкото здраве.

·        Декориране на кафенета и ресторанти. При ремонта използваме следните материали: ламинат, паркет, MDF, PVC и дървена ламперия, опънати тавани. Монтираме и осветление, LED осветление за мебели, корнизи.

Нашите предимства

Като се свържете с нас, можете да разчитате на следните предимства на сътрудничеството:

1.      Предлагаме пълен набор от ремонтни услуги. Това позволява на всеки наш клиент да поръча цялата необходима работа.

2.      Достъпна цена. Работим без посредници, затова намаляваме разходите си и определяме ниски цени за всички предоставяни услуги.

3.      Своевременно изпълнение на поетите задължения. Предаваме обекта в уговореното време.

4.      Ремонтираме със съвременни материали, благодарение на които качеството на работа винаги е на най-високо ниво.

Ние даваме до 5 години гаранция за ремонт. След приключване на работата извозваме строителни отпадъци и почистваме помещенията. Всичко това се прави за по-голямото удобство и комфорт на нашите клиенти.

Ако желаете да поръчате ремонт и декорация на помещения от нас, обадете ни се на 0896221099 . Нашите служители ще Ви консултират по всички въпроси, които Ви интересуват.

 

Прочетена 128 пъти Последно променена в Четвъртък, 23 Декември 2021 07:24