Vipmaistor.bg - Строителни услуги и ремонти в София

Оценете
(1 глас)

Намираме индивидуален подход към всеки клиент. Ние се адаптираме към вашия бюджет. Извършваме теренни и ремонтно-строителни работи без почивни и празнични дни, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Ние сме специализирани в тези области повече от 10 години. През това време нашата организация е реализирала успешно повече от сто проекта.

Вип Майстор е организация, чиято основна задача и цел е да извършва ремонтни и строителни работи в София и Софийска област.

При нас можете да поръчате следните услуги:

1.         Геология на обекта

2.         Геодезически работи

3.         Строителство на къщи и вили

4.         Ремонт на апартаменти, ремонт на офиси. Ремонт на вили и селски къщи

5.         Озеленяване

6.         Комуникации

Намираме индивидуален подход към всеки клиент. Ние се адаптираме към вашия бюджет. Извършваме  теренни и ремонтно-строителни работи   без почивни и празнични дни, 24 часа в денонощието и 365 дни в годината. Ние сме специализирани в тези области повече от 10 години. През това време нашата организация е реализирала успешно повече от сто проекта.

Нашата компания си сътрудничи с доставчици на строителни материали, които осигуряват добри отстъпки за нашите клиенти. Разполагаме със собствена оторизирана техника, сондажни машини и цялата необходима техника за извършване на ремонтни и строителни работи.

 

Прочетена 65 пъти Последно променена в Четвъртък, 23 Декември 2021 07:23