ВиК услуги София. Професионален водопроводчик

Оценете
(1 глас)

Ние сме екип от опитни майстори, които предоставят Денонощни ВиК услуги в София, както и решават всички ВиК проблеми. Предоставяме денонощни услуги за търговски помещения, апартаменти, къщи.

Обадете ни се и ни оставете да решим всичките ви водопроводни проблеми.

0896221099

0898208956

ВИК УСЛУГИ В СОФИЯ И СОФИЙСКА ОБЛАСТ

Всички наши водопроводчици имат повече от 10 години опит и познания в тази област. Предлагаме разумни цени без допълнителни такси и надплащания. Майсторите са в готовност 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата . Ако имате допълнителни въпроси, обадете ни се и ни поверете вашите ВиК проблеми!

Набирането на служители във фирмата се основава на високи изисквания, защото само компетентни водопроводчици могат да осигурят ремонт на подобаващо ниво. Всеки майстор има достатъчно познания, за да извърши ремонт бързо и най-важното - с високо качество. В същото време ценовата политика на компанията е достъпна и приемлива , ако сравним цените с конкурентите или цените на жилищните офиси, които надвишават средното ни 2,5 пъти за подобни услуги.

 

Нашата компания предоставя ВиК услуги за различни видове и специализация ВиК работа в София.

Компанията се съобразява с желанията и основните изисквания на всеки клиент, като използва само нови, съвременни технологии за обслужване и поддръжка.

За много години работа на пазара, нашата компания успя да получи голям брой положителни отзиви, добра репутация, определен кръг от редовни клиенти. Във фирмата  всички ВиК услуги се извършват само от висококвалифицирани майстори, които имат богат опит в този сегмент.

Разберете цената на водопроводните услуги: оставете заявка за изчисление  или 

Се обадете се в удобно време: 0896221099, 0898208956

ВиК услуги в апартаменти, къщи: София и Софийска област:

 • Монтаж на ВиК, свързано оборудване.
 • Тоалетна инсталация.
 • Монтаж на водомери.
 • Монтаж на кран, смянана кран .
 • Монтаж на релси за кърпи.
 • Монтаж на вана, монтаж на  мивка .
 • Смяна на щрангове,  смяна на тръби.
 • Монтаж на водни филтри, можете да видите пълния ценоразпис за ВиК услуги.

Изберете своите водопроводни услуги разумно!

Не се страхувайте от потока от информация. Това е тема, която е лесна за изследване и научаване. Ето  няколко прости съвета , които могат да ви помогнат да подобрите водопровода си, да научите техники, които може да са ви необходими в бъдеще.

 1. Ако имате тръби, които издават чукане, скърцане, различни шумове, трябва да направите малък ремонт. Тръбите трябва да бъдат фиксирани със скоби, ако са разположени отвън и не са зазидани под бетон. Ако те са разположени на тавана, в подовете или стените, тогава е по-добре да използвате услугите на водопроводчик, да наемете майстор, който да ви помогне.
 2. Няма нужда да плащате за ВиК услуги по средата на работа. В някои случаи трябва да направите авансово плащане преди първия работен ден. Това е нормално обаче, не позволявайте на водопроводчика да говори за плащане на пълната цена на работата, преди да е приключил, никога не плащайте пълните разходи преди работата да е започнала. За вас и вашия портфейл ще бъде по-лесно да разберете, че водопроводчикът е изпълнил всички планирани и обещани услуги.
 3. Имайки представа какви инструменти да използвате и в какви случаи, ще разберете малко повече за водопровода.
 4. Прочетете ръководства, книги в интернет, за да научите как сами да извършвате малки водопроводни работи. Уверете се, че знаете точно какво ще правите, преди да опитате какъвто и да е вид ремонт , тъй като коригирането на грешка понякога е по-скъпо, отколкото извършването от нулата от професионалисти.  

 

Няколко съвета, които ще ви помогнат да поддържате водопровода си в работно състояние

 • Не изливайте какъвто и да е вид масло в канализацията. Когато маслото изстине, то става твърдо и се запушва. Особено ако в кухнята има боклук. Мазнините карат остриетата да станат по-малко ефективни. За да поддържате тръбите чисти, никога не източвайте олиото за готвене в канализацията на мивката.
 • Винаги включвайте студена вода, когато използвате контейнера за боклук. Използването на студена вода не само поддържа остриетата остри, но и прави процеса на изхвърляне по-гладък. Мазнините ще останат твърди и ще преминат през канализацията със студената вода.
 • Инсталирайте душ глави, които разпръскват водата по-ефективно, като ви помагат да пестите вода. Душовете и ваните са отговорни за по-голямата част от използването на топла вода. Инсталирайки енергоспестяващи лейки, кранове, можете да спестите повече от 100 лв на вода годишно.
 • Ако трябва да подмените душ глава или кран, уверете се, че смяната е най-доброто решение, което можете да си позволите. Обикновено хората купуват най-евтиния вариант на смесител,мислейки, че той ще свърши добре работата и ще продължи дълго време. Проблемът е, че такъв смесител не е много издръжлив и може да се счупи отново много по-бързо.

Нуждаете се от ВиК услуги или имате въпроси? Обадете ни се и ние ще ви дадем безплатна консултация, за да ви помогнем да решите вашите ВиК проблеми.

Нашият майстор ще отговори на въпроси, както и ще посъветва относно плащането на предоставените услуги. Като се свържете с нашата компания, вие ще получите висококачествена работа, извършена в минимален, предварително определен период , на относително ниска цена. Използвайте услугите на нашата ВиК фирма, обадете се на: 

0896221099

0898208956

 

 

Прочетена 41 пъти Последно променена в Неделя, 26 Юни 2022 06:54